Om os

Her har vi samlet lidt information om os, historien om Gourmet Club 3104 og hvilke restaurationer vi har besøgt.

Brug de links du ser i menuen for at navigere rundt på hjemmesiden - eller bare du kan bare bladre op og ned.

Hvordan startede vi

Vi arbejde alle 7 i Danske Bank's Gammel Mønt afdeling i det indre København på hjørnet af Gammel Mønt og Christian IX's Gade. I foråret 1997 besluttede Danske Bank at lukke Gammel Mønt afdeling - hvilket vi naturligvis alle var kede af. Men for at fejre vores gode samarbejde og for at "lukke" afdelingen men manér, besluttede vi spise en "afdelingsmiddag" på restauranten "Hereford Beefstouw", der ligger Åbenrå 8, ikke langt fra afdelingen. For øvrigt en udemærket restaurant.

På vejen til "Hereford Beefstouw" passerede vi "Restaurationen" (på hjørnet af Møntergade og Vognmagergade), og vi talte om, at det kunne være sjovt at prøve en middag der. Men da prisniveauet lå lidt over, hvad vi normalt ville give for en middag på en restaurant, besluttede vi at lave en opsparing, hvor vi hver især lagde et symbolsk beløb hver måned. Efter et års opsparing kunne vi så spise hos "Restaurationen".

På denne måde kunne vi også holde kontakten ved lige mellem os, og holde mindet om Gammel Mønt afdeling i live. Dette startede "Gourmet Club 3104" - der var jo ingen grund til at stoppe den symbolske opsparing. Efter endnu et års symbolsk opsparing, kunne vi prøve et nyt spændende (dyrere) sted - og mindes Gammel Mønt afdeling.

Gourmetgrafi

Dette er så essensen i "Gourmet Club 3104"... Her er listen over de restaurationer vi har besøgt indtil i dag.

bl.a.

Medlemmerne

I Danske Bank's Gammel Mønt afdeling var vi 6 personer. En enkelt blev skiftet i 1996, men det er en anden historie, og derfor består "Gourmet Club 3104" af 7 personer.

Jette

Afdelingens daværende leder.

René

Den næstkommanderende.

Lizzie

Hyggesprederen.

Benedikte

Finansminister.

Jan

Gourmet-kender (han har været på mad-kursus).

Thomas

Teknikeren.

Anders

En glad dreng med mange idéer.